|
Identyczny przypadek miała moja koleżanka, która spadła z drabiny i złamała nogę. Kość wcale nie chciała się goić i w końcu okazało się, że to rak pourazowy. Już nie żyje....(więcej) |
Nowotwory informacje ogólne
Forum
| Nowotwór kości (kalina) Identyczny przypadek miała moja koleżanka, która spadła z drabiny i złamała nogę. Kość wcale nie chciała się goić i w końcu okazało się, że to rak pourazowy. Już nie żyje.(więcej...) |
| Nowotwory (Joasia) Mój mąż jest taksówkarzem i wiadomo dużo czasu spędza czekając na klientów na postojach, często w nasłonecznionych miejscach. Po wakacjach na skutek tych kąpieli słonecznych uaktywnił się czerniak pod znamionem na ręku. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, bo szybko zostało podjęte działanie(więcej...) |
| Nowotwór jajnika (evique) Moja babcia zmarła na raka narządów rodnych, jednak nikt z rodziny nie wie, co to dokładnie byłxxxę sobie regularnie cytologię i badam się kontrolnie u ginekologa, ale czy wystarczy badanie ginekologiczne żeby wykryć raka jajników, czy należałoby zrobić USG? Bo lekarka mi powiedziała, że jeśli ona nic nie wyczuwa, to znaczy, że mam się nie martwić i nie muszę wykonywać dodatkowych badań.(więcej...) |
| Moja żona ma wyniki cytologi gr IV? (tadek) Moja żona ma wyniki cytologi gr IV? czy to grożne i co mam o tym mysleć ? (więcej...) |
Dodaj nowy temat: